Menjador

 El col·legi ofereix aquest servei a tots els alumnes que ho desitgin, sigui en abonament anual repartit en mensualitats, o en tiquet diari. Inclou el dinar i el servei de monitors.
L’empresa que s’encarrega d’oferir tant el servei de menjador com el de monitoratge és Manyanet Serveis
Servei de Menjador
Els tiquets de menjador es poden comprar a la secretaria o mitjançant la botiga virtual d'Alèxia.


Menús 
Els dinars s’elaboren a les instal·lacions de la cuina del mateix col·legi.
Mensualment es pengen els menús al web: http://www.molins.manyanet.org a l’apartat de circulars i a la galeria d'Alexia.


Dietes 

Hi ha la possibilitat de demanar una dieta alternativa per aquells nens que tinguin una indisposició puntual. Cal donar l’avís a la secretaria de menjador abans de les 10 del matí a través del mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o del telèfon de contacte 93.668.34.50

Per motius d’al·lèrgies o intoleràncies a aliments es farà un menú personalitzat i adaptat sempre i quan es porti un informe mèdic que així ho acrediti.
.

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Les famílies reben periòdicament:

  • Llibreta diària per P3 : on s’informa diàriament de com ha dinat el nen/a i si ha descansat. Igualment, s’entreguen dos informes detallats (gener i juny). 
  • Incidències puntuals a l’agenda de l’escola per P4 i P5 : on s’informa d’un fet puntual el dia que ha succeït. Addicionalment, es lliuren dos informes detallats (gener i juny). 
  • Informes trimestrals (primària): on s’informa sobre el comportament del nen/a, adquisició d’hàbits, relació amb els companys i monitors, etc. 
En cas d’incident greu, la coordinadora del menjador avisa directament a les famílies per telèfon en el mateix moment en que succeeix l’incident.
Així mateix, si les famílies ho consideren necessari poden parlar amb la coordinadora, qui està disponible 11h a 13h per a dubtes o informacions. La poden localitzar fàcilment a través del telèfon de l’escola 93. 668 34 50