Sant Jordi mata el drac! (amb ajuda de la princesa).

 

Al menjador de la nostra escola també vàrem celebrar St Jordi. Durant la setmana prèvia a Pasqua vam tenir un castell interactiu on cada dia passava alguna cosa, així podíem explicar la llegenda als nens i nenes del menjador.

També vàrem fer tallers de roses pintades i punts de llibre, tot un clàssic que no podem perdre a les nostres tradicions.

Estem molt contentes de com va quedar el dia de lluït.

 

Tallers i activitats al pati del migdia. 

El servei de menjador de l'escola ofereix cada migdia diferents activitats per a tots els nens i nenes. En aquesta ocasió, el alumnes de 3r de primària comencen a preparar manualitats per la Castanyada mentre que els alumnes de 1r d'ESO juguen a cartes.

Kermesse i gimcana al menjador

El passat dijous 29 de novembre els grups de 1r a 6è d'educació primària van estar fent jocs de kermesse i gimcanes. Punteria, habilitat motriu, equilibri i enginy va ser allò que van necessitar per superar les proves que les monitores els van proposar. Agrupats per cicle tenien jocs adaptats per edats. Va ser un dia molt distret i divertit.

MANUALITATS DE TARDOR I CASTANYADA AL MENJADOR

Aquest any, els monitors i monitores de l’espai de menjador han organitzat un munt de tallers relacionats amb la Festa de la Castanyada. S’han fet servir diferents tècniques plàstiques per a cadascú dels treballs i el resultat ha estat espectacular.

Mireu quins artistes estem fets!


Taller de galetes al menjador

Aquests dies amb els nens i nenes de 3r- 4t i 5è hem fet un taller molt senzill de cuina sense foc.
L'objectiu primer és gaudir d'unes postres que ens agraden molt amb xocolata.
L'altre objectiu és constatar que en un postres amb ingredients molt llaminers, la fruita també hi té cabuda. La fruita és molt necessària per la nostra salut.
Que hem fet? Galetes, xocolata fondant, fruita variada i fideus de colors.
Ràpid i boníssim.