Concurs bíblic

Un any més, els alumnes d’educació primària i d’educació secundària de la nostra escola han participat en el “Concurs Bíblic” que cada any organitza el “Grup Avant”. Aquest curs els nostres participants han obtingut dos premis.

El primer l’ha obtingut la Gina Casanovas, de primer d’ESO que va participar en el “Concurs Bíblic Bàsic”, on ha obtingut un dels primers premis i el segon l’ha aconseguit la pròpia escola a nivell de centre per la qualitat dels treballs presentats en la 1a categoria del “Concurs Bíblic Bàsic”.

La primera categoria està formada pels alumnes de 3r i 4t d’educació primària, als quals volem felicitar per l’èxit aconseguit davant d’un gran nombre de participants de diverses escoles.

El lliurament de premis es va fer el dissabte 25 de maig al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat i en representació de l’escola hi van assistir la Gina Casanovas amb els seus pares, com a alumne premiada; la sra Mercè Batet, com a directora de l’escola; i el sr. Pere Cuní com a professor de religió i representant del Departament de Pastoral.