Participació de l'escola a la Marató 2018

Com d'altres anys l'escola ha participat enguany a La Marató de TV3. L'alumnat de l'ESO ha col·laborat amb la confecció d'origamis i amb les conferències divulgatives adreçades als centres escolars. Molt bona feina!

Intercanvi de 2n i 3r d'ESO

Ja han arribat els nostres companys de França de l'escola Saint Bruno. Benvinguts! Al llarg de tota la setmana compartirem classes i molt més! Els acollim a casa nostra i a la nostra escola, serà una gran experiència!

Batxillerat Dual  

Donem la benvinguda al Batxillerat Dual als nous alumnes que avui inicien aquest programa! Amb ells ja són 23 els alumnes que l’estan cursant a l’escola. Els desitgem molt bon semestre a tots!!!

Proves Oficials Francès B1

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO i una de 3r ens vam presentar, ara ja deu fer un mes, a les proves oficials del B1 de francès. Aquets examen està format per quatre apartats, el quals són: comprensió oral, comprensió escrita, producció escrita i producció oral.

Nosaltres ens vam començar a preparar per aquesta prova amb molta antelació per anar-hi ben segures i, la veritat és que ens va funcionar.
Al principi, com és evident, no tot ens sortia perfecte. És més, a vegades patíem alguns petits atacs de nervis i ens frustràvem, fins i tot arribàvem a pensar que per molt que practiquéssim, no aconseguiríem aprovar. No obstant això, amb esforç i dedicació es pot aconseguir tot el que un es proposi.
Les dues setmanes d’abans de l’examen només podíem pensar en millorar i no parar d’estudiar. Gràcies a la constància que havíem anat adquirint amb l’ajuda de la nostra professora, això no va suposar un problema per a nosaltres. Ja teníem un ritme d’estudi bastant bo i, per molt que penséssim el contrari, estàvem perfectament preparades per a presentar-nos a la prova.
Per fi va arribar el gran dia: era el moment de fer l’examen. Totes les que érem allà estàvem d’allò més nervioses. Tot i així, no vam deixar de practicar en cap moment fins que vam entrar dins d’aquelles aules, sorprenentment petites, on ens vam examinar. A l’inici de la prova, les mans ens tremolaven, però un cop ens vam endinsar en el seu temari, tot va ser bufar i fer ampolles.
Finalment, ahir vam saber els nostres resultats. Totes vam aprovar i això no és tot: vam treure unes notes força altes. Això ens ha suposat una gran alegria i, d’alguna manera, ens ha motivat encara més per a presentar-nos al nostre nou gran repte: el B2. Així que podríem dir que

“Si on veut, on peut”.
Un grup d’alumnes de 4t d’ESO

22 de març de 2019

APRENENTATGE I SERVEI: PROJECTE D’APADRINAMENT LECTOR.

Comencem un any més el projecte d’apadrinament lector entre Educació Infantil i ESO.
Fa molt de goig veure com els alumnes més grans acompanyen els més menuts de l’escola a fer les seves primeres passes en la lectura.
Els alumnes de secundària preparen fitxes que llegiran amb els alumnes d’infantil. Enguany hem ampliat l’abast de l’apadrinament: els alumnes de 3r d’ESO realitzen el seu servei comunitari amb aquest projecte i relacionen l’apadrinament amb activitats del poble i accions solidàries.