Racons

Els nens i nenes de P4 i P5 treballen conjuntament per racons lúdics i d’aprenentatge cada dilluns a la tarda.
Aquesta metodologia consisteix en organitzar l’aula en diversos espais i així oferir a l’alumnat varietat de propostes.
Els racons lúdics són espais on gaudeixen jugant a representar situacions reals (cuineta, metges, perruquers…) i els racons d’aprenentatge són espais on els alumnes realitzen activitats de tipus cognitiu per poder assimilar els conceptes de qualsevol aprenentatge d’una manera més manipulativa ( iPads, escacs, PDI, pintura, jocs de taula…).
En conclusió, els racons afavoreixen la seva autonomia i ajuden a saber compartir la tasca amb d’altres companys.

LET’s TALK !

This is how P4 and P5 students are learning. We are talking about the birds circle life and house rooms using the new vocabulary learned (Nest, eggs, mummy bird, baby birds... bathroom, living room, kitchen...). They love to create and tell stories with visual support! Also, cooperative work and helping each other is a must during speaking time!

Sortida al Parc Central

Fa una setmana vam anar tots junts d’excursió al Parc Central de Sant Cugat.
Va ser una gran sorpresa perquè era un parc diferent. El que més ens va agradar van ser els “supertobogans” i així vam passar el matí, pujant i baixant.
També hi havia una altre parc amb molts jocs de fusta amb cordes, escales i torres per escalar. Vam dinar tots junts, teníem molta gana després de tant exercici! 
Va ser un dels dies més divertits, tots els alumnes d’infantil vam gaudir i compartir una bona estada.

Escacs a P4

 Aquest curs hem iniciat els escacs a P4.
Aquesta activitat la desenvolupem en llengua castellana. L’aula es converteix en un gimnàs d’exercici mental per desenvolupar el pensament i fomentar les habilitats socials.
Mitjançant contes, bits i el taulell gegant d’escacs, els nens i nenes coneixen les peces, els patrons i els seus moviments. El “País de la Vainilla y el Chocolate” és un país on cada personatge té una posició per iniciar la partida i a través del joc els nens/es respecten els torns, consideren el contrincant i treballen en equip.