Danses de la castanyada a l'àrea de música

Des de l'àrea de música, a 4t, 5è i 6è, hem volgut treballar la dansa en motiu de la celebració de la Castanyada.
Un dels objectius haestat intentar gaudir d'aquesta festa tan nostra amb una mica de normalitat. També, hem volgut donar l'opció que els i les alumnes creessin les diferents passes.  Fet que afavoreix la seva autonomia i la seva creativitat; igual que la seva capacitat d'arribar a acords amb companys.

Food pyramid

In Science, we are studying the human body and how to have a healthy lifestyle starting out with a healthy diet. We have done this food pyramid to know what we should eat in our everyday diet.

Últims dies

Finalment, amb la calor hem arribat als darrers dies de curs i per refrescar-nos hem fet activitats lúdiques relacionades amb l'aigua.

Ens hem divertit molt! A les imatges en teniu una mostra i també un recordatori per fer-ne memòria.

Tornarem amb energies renovades! 

El conte

A la classe de Llengua Castellana de 5è hem treballat el conte.
A partir d’un model, igual per tots, hem inventat els personatges, els diàlegs i la història.

Amb la creació dels dibuixos hem fet que el conte sigui visual, a més a més, l’hem representat davant de la classe i, els que hem volgut, l’hem gravat

EL NOSTRE HORT

Des de fa uns anys a l’escola tenim el nostre hort escolar amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge transversal i vivencial, facilitar el contacte amb la natura, fomentar el respecte a l’entorn, desenvolupar la intel·ligència naturalista i sensorial i millorar els hàbits alimentaris dels infants.
 
Actualment, el tenim plantat amb plantes aromàtiques i de tardor i entre totes les classes el cuidem per tenir una bona collita. 

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework