La Pastoral

OBJECTIUS
Com a escola cristiana tenim un equip de professors que s’encarreguen de potenciar activitats que ajudin als nostres alumnes a viure els valors cristians com poden ser el respecte o l’alegria, valors que sens dubte ajuden a crear un bon ambient de convivència a l’escola. Així mateix, i de manera general des del departament de pastoral vetllem per a que tota l'acció educativa es dugui a terme en coherència amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet.

Algunes de les activitats programades són:
PREGÀRIA DEL MATÍ
El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.
CLASSES DE RELIGIÓ
Durant tota l'educació escolar des de P3 fins a 4t d'ESO els alumnes tenen, dins les hores curriculars, l'àrea de Religió Catòlica. Aquesta està programada amb continguts i activitats segons el currículum establert.
COL·LABORACIÓ AMB LA PARRÒQUIA
Al llarg del curs es fan diferents col•laboracions com ara les celebracions de Primeres comunions o Confirmacions, entre d’altres.
CONVIVÈNCIES CRISTIANES
Amb els alumnes de 6è de Primària i tots els d'Educació Secundària es realitzen convivències cristianes un cop al curs. D'una durada de tres dies en els quals es vol potenciar la reflexió i la vivència dels valors cristians en un ambient diferent al de l'escola.
CELEBRACIONS A L'ESCOLA
Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic. Com ara les Celebracions d’Inici i final de curs, de Nadal o de Pasqua, del dia de la Pau, etc.
VOLUNTARIAT
Actualment l’escola està col•laborant, gràcies a l’ajuda d’un grup d’alumnes socialment compromesos i el professor Eduard, en el menjador social de la Mare Teresa de Calcuta a Barcelona els dissabtes al matí.
CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ I AJUDA
Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el que és la vida i exigències cristianes, així com el treball que desenvolupen molts homes i dones cristianes arreu del món al llarg del curs organitzem diferents campanyes solidàries:

- DOMUND
Missions catòliques en països en desenvolupament.
-MANYANET SOLIDARI
Col·laboració amb les obres apostòliques que els Fills de la Sagrada Família tenim en països de Llatinoamèrica i Camerun.
-NADAL SOLIDARI
Participem en projectes de repartiment de menjar dels més necessitats del poble.
-GRAN RECAPTE
Donem suport al banc d’aliment en la recollida de menjar que es duu a terme en diferents establiment de Molins de Rei en motiu de les festes de Nadal. .

Quan el cor batega, l’escola funciona.