LES BEEBOOTS A CASA

Durant el curs a educació infantil treballem amb una eina molt vàlida anomenada BeeBot. Aquest giny permet als nostres alumnes experimentar amb nocions bàsiques però que consoliden molt aspectes de programació, lateralitat i ordenació de la informació.

COM FABRIQUEM LA NOSTRA BEEBOOT!!!

Aquests dies de confinament ens han robat aquests aparells tan valiosos i estimats pels nostres alumnes però no ens ha fet renunciar a seguir treballant i reflexionant amb ells.

CADA SETMANA UNA PROPOSTA DIFERENT

Amb els videotutorials primer de tot hem proposat crear una BeeBot. Amb aquesta primera intervenció els alumnes han recordat i recreat totes les parts de l'aparell. D'aquesta manera s'han tornat a relacionar en primera persona amb tots els aspectes apresos durant els dos primers trimestres. Una vegada creada la BeeBot casolana ens hem posat mans a l'obra i hem gamificat, en primer lloc, de forma esglaonada, totes les errades que ens pot donar a partir de mini reptes que nenes i nens han solucionat amb molta eficàcia i il·lusió. Ara en aquestes setmanes ens quedarà afrontar també en forma de repte diferents funcionalitats i recorreguts a fer amb la nostra estimada abella.

OBSERVEU ELS RESULTATS

També cal destacar, que aquests aprenentatges els fem dins del nostre programa d'immersió en llengua anglesa i així ho hem traslladat en els tutorials. Comentar que el llenguatge utilitzat és basat en ordres i direccions en les que els alumnes estan prou avesats.

UNA BEEBOOT VIRTUAL