INICIEM EL VOLUNTARIAT DEL CURS 2019-20

Quantes vegades hem sentit parlar de valors? Solidaritat, cooperació, ajuda, respecte… Aquestes i moltes d’altres són paraules que a l’escola, a casa o al poble ens repeteixen sovint. Són valors positius que ens recalquen què cal agafar com a referent, però quan arribarà el moment de mirar més enllà i aprendre a aplicar-los?

A la nostra escola entenem des de fa uns quants anys que els valors i les accions positives, a part de saber-les, cal exercir-les i és per això que vàrem decidir impulsar un grup de voluntariat. Cada dissabte al matí, un grup d’alumnes dels cursos superiors de l’escola va a col•laborar a un menjador social de la ciutat de Barcelona. Allà reparteixen menjar a persones que ho necessiten, preparen amanides i verdura a la cuina o ordenen el magatzem (les tasques són diverses) però sobretot, aprenen a donar el seu temps per ajudar a aquells que ho necessiten.

Tant important com formar bons estudiants és formar bones persones, per motiu oferim des de l’escola aquest projecte, que tira endavant gràcies a les ganes i l’empenta dels propis alumnes, ja que són ells qui, lliurement, quan ho han provat hi volen tornar.

Aquest dissabte 2 de novembre hem iniciat el voluntariat d’aquest curs i 7 alumnes han dedicat part del cap de setmana a col·laborar amb els més desafavorits. L’experiència ha estat positiva i alguns d’ells ja parlen de tornar-hi, pel que us animem a tots a col•laborar en aquesta i en d’altres iniciatives que durem a terme durant aquest curs .