Des de Manyanet Serveis oferim un servei de qualitat assegurant tan un model d’alimentació saludable com una acurada intervenció pedagògica, en l’espai i temps del menjador i pati.

Desenvolupem un projecte educatiu propi per treballar els hàbits saludables i d’higiene i d’educació a la taula. També realitzem activitats educatives a l’horari del servei de menjador.

Per oferir un model d’alimentació saludable de qualitat, amb les millors primeres matèries comptem amb Casa Ametller, que ens subministra tots els aliments i productes que consumim al menjador de l’escola.

Casa Ametller és un empresa de reconegut prestigi. Des del 1830 la família Ametller s‘ha dedicat a treballar i cuidar les seves terres. D’aquesta experiència, com agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix el projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola, l’elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a millorar l’alimentació i la salut de les persones.

L’acord entre Manyanet Serveis i Casa Ametller comporta descomptes i beneficis per a totes les famílies que formeu part de l’escola.

El col·legi ofereix aquest servei a totes les famílies que ho desitgin, sigui en abonament anual repartit en mensualitats, o en tiquet diari. Inclou el dinar i el servei de monitors.

Servei de Menjador
Els tiquets de menjador es poden comprar a la secretaria o mitjançant la botiga virtual d'Alèxia.

Menús
Els dinars s’elaboren a les instal•lacions de la cuina del mateix col·legi.
Mensualment es pengen els menús al web: http://www.molins.manyanet.org a l’apartat de circulars i a la galeria d'Alexia.

Dietes
Hi ha la possibilitat de demanar una dieta alternativa per aquells nens/es que tinguin una indisposició puntual. Cal donar l’avís a la secretaria de menjador abans de les 10 del matí a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o del telèfon de contacte 93.668.34.50

Per motius d’al·lèrgies o intoleràncies a aliments es farà un menú personalitzat i adaptat sempre i quan es porti un informe mèdic que així ho acrediti.


COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES D’EDUCACIÓ INFANTIL
Les famílies reben periòdicament:

  • Llibreta diària per P3 : on s’informa diàriament de com ha dinat el nen/a i si ha descansat. Igualment, s’entreguen dos informes detallats (gener i juny).
  • Incidències puntuals a l’agenda de l’escola per P4 i P5 : on s’informa d’un fet puntual el dia que ha succeït. Addicionalment, es lliuren dos informes detallats (gener i juny).
  • Informes trimestrals (primària): on s’informa sobre el comportament del nen/a, adquisició d’hàbits, relació amb els companys i monitors, etc.


En cas d’incident greu, la coordinadora del menjador avisa directament a les famílies per telèfon en el mateix moment en que succeeix l’incident.
Així mateix, si les famílies ho consideren necessari poden parlar amb la coordinadora, qui està disponible de 11h a 13h per a dubtes o informacions. La poden localitzar fàcilment a través del telèfon de l’escola 93. 668 34 50