BATXILLERAT DUAL

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l'escola, un any més, gràcies al conveni amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de Doble Titulació de Batxillerat Espanyol i Estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l'escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l'escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entorn d'estudi i treball
Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–.
Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l'alumne en l’estudi i el treball

Per conèixer tots els detalls sobre el programa Diploma Dual podeu accedir a:

Us adjuntem la següent documentació:

DOCUMENT D'INSCRIPCIÓ AL DIPLOMA DUAL: En aquest document trobareu les condicions econòmiques oficials del programa, com també els avantatges, ajuts i facilitats que des de la nostra entitat escolar s'estableixen per a les famílies els fills de les quals vulguin comprometre’s a arribar una mica més enllà amb el seu esforç, duent a terme el programa Diploma Dual. Enllaç amb les condicions econòmiques

PRESENTACIÓ. En aquest document trobareu informació pedagògica relacionada amb el Diploma Dual. Enllaç amb la presentació

Enguany, per la situació d’excepcionalitat arran de la pandèmia per coronavirus, no podem fer l’habitual reunió informativa presencial.
Us convidem a la sessió informativa virtual que tindrà lloc el dia 20 de maig a les 18h. Per accedir-hi podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviaran un correu amb l'enllaç.
També per qualsevol dubte teniu a disposició la directora del programa a l'escola la professora Sra. Jana Periano Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a consultes de matriculació i gestió econòmica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Estem a la vostra disposició.