ACTE INICIAL CELEBRACIÓ 125è ANIVERSARI

Manyanet Molins de Rei 1894-2019
Enguany el col·legi celebra el 125è aniversari de la seva fundació per part de Sant Josep Manyanet quan va rebre la crida de mossèn Manuel Vall i Falgosa, que era aleshores l’ecònom de la Parròquia de Sant Miquel.
El dia 2 de setembre vam iniciar amb l’equip docent els actes d’aquesta celebració amb una trobada a Manyanet Sant Andreu, la casa mare.
Allà vam fer una pregària a la capella, vam visitar el Memorial per conèixer millor les nostres arrels i per acabar vam fer una visita a les instal·lacions del col·legi.
A partir d’aquí, tindrem un any per compartir el goig d’aquesta celebració.

INICI DE LA CELEBRACIÓ AMB ALUMNAT DEL 125è ANIVERSARI DE L’ESCOLA (1894-2019)

El dia 12 de setembre a la tarda vam celebrar l’inici de les activitats de celebració del 125è aniversari de l’escola amb tot l’alumnat.
Ens vam reunir al pati i al voltant de la pancarta dissenyada amb la participació de tots els alumnes vam fer un gran cartell amb el nom de l’escola a la vegada que cada classe expressava un desig per aquesta celebració.
Per acabar, vam tenir un gran pastís amb espelmes de mil i un color mentre cantàvem tots plegats Aniversari feliç.
Tenim un curs per endavant ple d’activitats per compartir amb tota la comunitat educativa. Us hi esperem!

125è ANIVERSARI 41a CURSA DE SANT MIQUEL

 El diumenge 22 de setembre l’escola va participar a la cursa de Sant Miquel que s’organitza en motiu de la Festa Major de la Vila i com a acte de celebració dels 125 anys del col·legi.
Vam fer una bona pinya, tanta que vam resultar premiats com l’escola que ha participat amb més alumnat a la cursa.
De bon matí, amb la samarreta commemorativa, vam començar la participació a la cursa de 10km, més tard a la de 3,5 km i després a la d’1,5 km. I també molts de nosaltres vam participar a la cursa familiar!
Volem agrair l’acompanyament i l’acollida que hem tingut per part de la comunitat educativa i felicitem a tots els corredors i participants de l’escola, especialment al Javier Martínez de 3r d’ESO, l’Àlex Herrera de 2n de primària i l’Elva Calvo de 1r de primària que van obtenir premi a la seva categoria! I també a l’Alena Arregui i Quique Santamaria, exalumnes que també van fer podi!

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework