RACÓ D'APRENENTATGE

Aquesta setmana hem iniciat els racons d'aprenentatge, hem jugat al dòmino d'aliments. Ho hem fet en equips de grup base. He posat totes les fitxes cap per avall i les hem barrejat. Un cop fet això, hem agafat cadascú de nosaltres 5 fitxes i hem decidit quin ordre seguiríem. Col·locades les fitxes, hem iniciat la partida. Ens hem fixat en quina fruita estava damunt la taula per saber quina podríem posar nosaltres quan ens toqués i si no la teníem en robàvem una i passava el nostre torn.
Així successivament, fins que un de nosaltres es quedava sense fitxes i era qui guanyava la partida. Ens ho hem passat tan bé que hem pogut jugar unes quantes vegades. Ara ens toca esperar unes setmanes fins que ens torni a tocar! Fins aviat DÒMINO!

PROJECTE INSPIRA

La neurociència afirma que aprendre en contacte amb la natura millora les habilitats cognitives i redueix l’estrès.

Amb el projecte Inspira a l’educació infantil hem treballat per aprendre en contacte amb la natura dins i fora de l’aula.

A P3 les nostres activitats han girant en torn al projecte Dolç i amarg, a P4 amb el d’Un Somni bestial i a P5 Els teus peus.

LET’s TALK !

This is how P4 and P5 students are learning. We are talking about the birds circle life and house rooms using the new vocabulary learned (Nest, eggs, mummy bird, baby birds... bathroom, living room, kitchen...). They love to create and tell stories with visual support! Also, cooperative work and helping each other is a must during speaking time!

La llengua anglesa a l'educació infantil

A Educació Infantil, donem molta importància a l'anglès. Per aquest motiu, dins l'horari escolar, a cada aula s'imparteixen 6 h setmanals dividides en diferents assignatures.

A Educació Infantil, donem molta importància a l'anglès. Per aquest motiu, dins l'horari escolar, a cada aula s'imparteixen 6h setmanals dividides en diferents assignatures.

Tales: aprenen expressió, exerciten la imaginació i llenguatge a través dels contes.

STEM: és la part més tecnològica, adaptada al cicle d'infantil, on a partir de les Beebots, que són uns robots educatius per a infants, s'integren les ciències en l'ensenyament de coneixements matemàtics.

Psycomotor: la psicomotricitat en anglès ajuda a normalitzar aquesta llengua, a part de desenvolupar-se com a persones, treballant coneixements, emocions i el moviment per poder expressar-se i relacionar-se.

L'anglès a l'Educació Infantil és el més important, perquè en aquestes edats tenen molta capacitat d'absorció de coneixements i aprenen d'una manera natural pel ser futur i per les possibilitats de progrés en l'etapa adulta.

Racons

Els nens i nenes de P4 i P5 treballen conjuntament per racons lúdics i d’aprenentatge cada dilluns a la tarda.
Aquesta metodologia consisteix en organitzar l’aula en diversos espais i així oferir a l’alumnat varietat de propostes.
Els racons lúdics són espais on gaudeixen jugant a representar situacions reals (cuineta, metges, perruquers…) i els racons d’aprenentatge són espais on els alumnes realitzen activitats de tipus cognitiu per poder assimilar els conceptes de qualsevol aprenentatge d’una manera més manipulativa ( iPads, escacs, PDI, pintura, jocs de taula…).
En conclusió, els racons afavoreixen la seva autonomia i ajuden a saber compartir la tasca amb d’altres companys.

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework