CONCURS DE PESSEBRES 2020

Aquest Nadal serà diferent per a tots. No podrem fer els grans dinars familiars a que estàvem acostumats per aquestes dates, no podrem fer les llargues sobretaules i el retrobament amb moltes persones que sols veiem en aquest període, no podrem viure les aglomeracions de gent a que estàvem acostumats, però si que podrem intentar preservar l’Esperit d’aquestes Festes.

Des de l’escola hem volgut seguir impulsant el tradicional “Concurs de Pessebres” per tal d’intentar mantenir la major normalitat possible. Aquest any ho hem fet de forma virtual, a través de fotografies. Tot i això, aquest canvi de format no ha suposat un impediment per a la participació de moltes famílies del Col·legi.


Des del Departament de Pastoral volem agrair la il·lusió i les ganes que heu mostrat totes les famílies que hi heu participat, ja que tots els pessebres eren molt bonics, pel que el jurat no ho ha tingut fàcil per decidir un guanyador. Tot i així, s’ha triat el PESSEBRE DE LA FAMÍLIA DONAIRE BATALLA com el guanyador del concurs d’enguany. Moltes gràcies a tots per participar i us animem a seguir fen-t´ho l’any vinent.