The Big Challenge

The Big Challenge is an English language competition for students that is held every year in schools across different countries such as Germany, Sweden or Spain. Our school has been participating in this contest for five years. This competition consists of a test, which includes grammar, use of language, culture and history of the English-speaking countries. Every May 80 students in Secondary participate. This year, as an exception, the test has been online, but we are very proud of the results. The winner in 1 st ESO is Meritxell; in 2 nd ESO, Natalia; in 3 rd ESO the winner is Pol and in 4 th ESO, Núria. Congratulations!!!! The prizes will be given in September. We also want to congratulate all of the other students who participated!!!

FINAL D’UN CURS BEN PECULIAR… #aprencadistànciaJa ha acabat el tercer trimestre més estrany que hem tingut en molts anys. Famílies i escola hem hagut de fer front a una situació excepcional. No ens havíem vist mai en aquesta situació i hem reaccionat de la millor manera possible.

Per acabar les tasques que han realitzat des de casa els alumnes de secundària, els vam plantejar una activitat perquè reflexionessin sobre el seu procés d’aprenentatge durant el confinament.

Amb el nom: #aprencadistància les noies i nois han elaborat una presentació, en el format que han volgut, on explicaven per escrit i visualment una sèrie de qüestions que els proposàvem sobre les seves experiències en l’aprenentatge a distància. Els resultats ens han agradat molt, però a hores d’ara...no ens han sorprès! Perquè hem pogut comprovar en aquests mesos que els alumnes son capaços de realitzar a casa feines molt diverses i de molta qualitat!

Us deixem les imatges d’algunes de les presentacions rebudes.

XIVa EDICIÓ DEL PREMI SAMBORI ÒMNIUM

ENHORABONA A LA NOSTRA FINALISTA DE LA XIVa EDICIÓ DEL PREMI SAMBORI ÒMNIUM.

Aquest 2020, la convocatòria del XIVè Premi Sambori ha rebut prop de 200 treballs de textos de més de 30 centres educatius de la demarcació de l’Hospitalet-Baix Llobregat, que comprèn les seus d’Òmnium Baix Llobregat Est, Baix Llobregat i de l’Hospitalet de Llobregat.

Una vegada valorats tots el treballs, el jurat, reunit el passat dijous 27 de febrer a Cornellà, va determinar els 18 finalistes de la demarcació i que passaran a participar en la Final del Premi Sambori d’aquest any.

Volem felicitar l’alumna de 4t d’ESO Blanca Chabot Pongiluppi per haver estat seleccionada en la Categoria de Segon Cicle de Secundària. Enhorabona!

INFORMACIONS DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ SOBRE EL CORONAVIRUS

A continuació disposeu de les informacions sobre com prevenir el Coronavirus:

Informacions  al canal de YouTube del departament:_

Journaux de confinement

Una de les tasques que més ha agradat als nostres alumnes de l'optativa de francès ha estat l'elaboració d'un diari de confinament en llengua francesa.

Els alumnes l'han elaborat de manera manual, artística i artesanal! Ploma en mà ens han sorprès amb les seves reflexions!

Aquí tenim les obres de les nostres artistes de 3r d'ESO: Alba Naranjo, Adriana Solis i Meritxell Costa.