LA CAMPANYA DEL “NADAL SOLIDARI”

Un any més, des del Departament de Pastoral de l’escola hem impulsat la campanya de “El Nadal Solidari”. Aquesta campanya consisteix en dur a terme una recollida d’aliments per a les famílies més necessitades del nostre poble i es fa en col·laboració amb “Càritas de Molins de Rei”.

Amb aquesta iniciativa volem treballar tres eixos: el primer és promoure la solidaritat de tots els membres de la comunitat educativa de l’escola (famílies, alumnes i professors) vers aquelles persones que no tenen tanta sort com nosaltres i que viuen una situació complicada, el segon seria que els alumnes més grans de l’escola aprenguin a donar part del seu temps per ajudar als altres, ja que els que volen venen a fer de voluntaris de Càritas a la parròquia cada tarda al finalitzar les classes i el tercer seria col•laborar en millorar el nostre poble (Molins de Rei).

Un fet molt bonic d’aquesta campanya és que exalumnes de l’escola que ja són a la universitat han tornat al centre per col·laborar un any més amb nosaltres i amb “Càritas parroquial”. Moltes gràcies a tots i esperem poder seguir comptant amb vosaltres molts anys més. Millorar la societat és cosa de tots.