UNA ESCOLA AMB UN MODEL EDUCATIU FET A MIDA

El procés d’innovació, creativitat i excel·lència que vam posar en marxa a partir del curs 2012-13 va transformar el Centre d’ensenyament en Centre d’aprenentatge, amb la participació i col·laboració de tots els agents educatius (entitat Titular, professors, pares, PAS i també la societat amb tot el que té de bo i millor).

El nostre model

 

 

Sant Jordi mata el drac! (amb ajuda de la princesa).

 

Al menjador de la nostra escola també vàrem celebrar St Jordi. Durant la setmana prèvia a Pasqua vam tenir un castell interactiu on cada dia passava alguna cosa, així podíem explicar la llegenda als nens i nenes del menjador.

També vàrem fer tallers de roses pintades i punts de llibre, tot un clàssic que no podem perdre a les nostres tradicions.

Estem molt contentes de com va quedar el dia de lluït.

 

Tallers i activitats al pati del migdia. 

El servei de menjador de l'escola ofereix cada migdia diferents activitats per a tots els nens i nenes. En aquesta ocasió, el alumnes de 3r de primària comencen a preparar manualitats per la Castanyada mentre que els alumnes de 1r d'ESO juguen a cartes.

I JORNADA GASTRONÒMICA

La setmana de l’11 al 15 de novembre vàrem celebrar la primera jornada gastronòmica d’aquest curs al menjador de l’escola.

Aquest trimestre ens hem endinsat al país de Noruega, on hem pogut gaudir del seu menjar a la vegada que hem realitzat diferents activitats.

El menú ha estat el següent:
Crema de patata i pastanaga amb bacallà
Salmó amb salsa de llimona i anet
Pastís de poma i canyella

L’alumnat ho ha passat d’allò més bé!

MANUALITATS DE TARDOR I CASTANYADA AL MENJADOR

Aquest any, els monitors i monitores de l’espai de menjador han organitzat un munt de tallers relacionats amb la Festa de la Castanyada. S’han fet servir diferents tècniques plàstiques per a cadascú dels treballs i el resultat ha estat espectacular.

Mireu quins artistes estem fets!


Kermesse i gimcana al menjador

El passat dijous 29 de novembre els grups de 1r a 6è d'educació primària van estar fent jocs de kermesse i gimcanes. Punteria, habilitat motriu, equilibri i enginy va ser allò que van necessitar per superar les proves que les monitores els van proposar. Agrupats per cicle tenien jocs adaptats per edats. Va ser un dia molt distret i divertit.

ELS NOSTRES PROJECTES

ESTIMULACIÓ PRIMERENCA INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

CULTURA DEL PENSAMENT

PROJECTES EN ANGLÈS

STEM

INFANTIL

De 3 a 5 anys. Desenvoupament emocional, neurològic i psicosensoriomotor base de l'aprenentatge dels infants..

PRIMÀRIA

De 6 a 11 anys. Currículum basat en les Intel·ligències múltiples i la personalització de l'aprenentatge amb metodologies innovadores.

ESO

De 12 a 16 anys. Utilització de metodologies interactives, aprenentatge cooperatiu amb projectes transversals i de comprensió. 

SERVEIS

SOE, menjador, acollida, ,..

PASTORAL

Un ambient familiar, "Educant el cor i l'intel·lecte dels nostres alumnes" (P. Manyanet).
Aprendre a SER, FER, SER, ESTAR I CONVIURE.

VINE A CONÈIXER-NOS

Contacta amb nosaltres

CIRCULARS

Les nostres informacions

CALENDARI ESCOLAR

El dia dia

EXTRAESCOLAR

Oferta d'activitats no reglades del Centre

DE LA VILA

Informacions de Molins

 

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework