TOTS AMB LA MARATÓ DE TV3, DIU MOLT DE TU!

Divendres 13 de desembre tots els alumnes de secundària hem anat a la sala d’audiovisuals, cada curs a una hora diferent, a sentir la xerrada de la Marató.

Un any més hem tingut la sort de rebre una voluntària estudiant de medicina que ens ha fet més proper i comprensible el tema d’enguany: les malaties minoritàries.

Primer hem vist un vídeo elaborat per a la campanya de sensibilització on hem conegut l'Alba, el Bilal i la Laura: tres joves que conviuen amb una malaltia minoritària. Hem sentit amb atenció el relat de com és el seu dia a dia, de les dificultats amb què es troben i de com les superen es combina amb l'explicació d'una experta en aquest tipus de patologies, la doctora Susan Webb. Tot, amb l'acompanyament del músic Miki Núñez.

A continuació, els alumnes han pogut esvair els dubtes sorgits tot fent preguntes a la voluntària. La Marató ens ofereix la possibilitat d’ajudar les persones, gairebé 400.000 a Catalunya, donant diners per avançar en la recerca mèdica.

Les paraules d’avui de ben segur que es transformaran en accions solidàries a partir del dissabte 15: tots amb LA MARATÓ DE TV3!

Per a més informació:
https://www.ccma.cat/tv3/marato/sessions-divulgatives/2019/1590/