Oído cocina!

Durant la setmana del 28 al 31 de gener els alumnes de cicle superior han treballat de forma conjunta el projecte  Oído cocina!
L'objectiu d'aquest era fer veure i experimentar la globalitat del treball d'un o d'una xef fora dels fogons. Definir estil de restaurant, dissenyar pressupostos, buscar proveïdors...
Un dels productes a dissenyar va estar un clip de màrqueting sobre el seu establiment. Tot seguit veureu aquestes experiències fruit del procés de treball de la setmana.

"Quelcom magnífic"

El "Quelcom magnífic" és un concepte que hem fet servir a 6è per a treballar les expressions orals. Elles i ells triaven un tema que per fos especials per ells i, a partir d'emocions i sentiments, ho compartien amb les seves classes. En aquests vídeos podreu veure alguns exemples.

Projecte Glub, glub

Aquesta setmana l'alumnat del cicle inicial hem desenvolupat el projecte interdisciplinari: GLUB-GLUB...
Un aprenentatge transversal potenciant les diferents intel·ligències múltiples.

Sant Jordi a 5è de primària

Els alumnes de 5è han treballat la poesia.

Jornades de reflexió 6è de primària

Els dies 10,11 i 12 d'abril els alumnes de 6è van marxar a Begues en motiu de les seves Jornades de Reflexió. Aquestes jornades van servir per conviure entre alumnes i mestres i fer més forts els lligams que tenen entre ells. En aquest vídeo podreu veure un resum d'aquestes jornades.