Projecte "Reptem"

A 1r B de primària a l’inici de curs vam triar el nom de la classe. Som la classe dels cocodris!! A partir del nom hem elaborat el projecte de comprensió “Reptem”.
Vam iniciar el projecte amb una rutina de pensament “Abans pensàvem, ara penso”. Entre tots vam posar en comú tot allò que sabíem dels cocodrils.
Aquest projecte el desenvolupem per grups cooperatius i una de les primeres activitats ve ser aprendre la cançó “El cocodril Camil” i inventar una coreografia. Si voleu veure com ens va quedar aquí podeu veure el vídeo. Esperem que us agradi.!!
Amb aquesta activitat hem potenciat la intel·ligència musical, cinestèsic-corporal i interpersonal amb l’objectiu de crear cohesió en els diferents grups per anar desenvolupant les diferents tasques del projecte.

Treball experimentació a 1r A

Els nens i nenes de 1r, van triar Astronautes per a donar nom a la seva classe i treballar aquest tema, com a projecte de comprensió del 1r trimestre dins de l’àrea de medi social.
Des de la qüestió: Per què a l’espai tot flota i a la Terra no? Se’ls han plantejat diferents dubtes que han intentat resoldre mitjançant la rutina de pensament, “Abans pensava i ara penso” i amb l’experimentació directa del comportament de diferents objectes en caure. D’aquesta manera han arribat a les seves pròpies conclusions i entendre la Llei de la gravetat de Newton.