Sortides i viatges

Amb l’objectiu d’afavorir la formació integral de l’alumnat, realitzem tres sortides pedagògiques al llarg del curs, una cada trimestre.
Fem vila: per fomentar la vinculació amb la vila, participem tant de les diverses activitats promogudes per l’Ajuntament de Molins de Rei i altres entitats: Mostra de Cinema Drets humans i Interculturalitat, Punt Jove, exposicions, concurs fotogràfic nadalenc, Sant Jordi, la Fira de la Candelera, etc.
Els alumnes de 4t d’ESO fan un viatge de final d’etapa. Es tracta d’una activitat en què els alumnes, que han compartit molts anys de vivències i que encetaran nous camins el curs vinent, puguin acomiadar-se i posar en pràctica els valors manyanetians transmesos.
Quan arriba gener els alumnes de secundària tenen l’oportunitat de combinar l’esport i la convivència a la setmana blanca. Gaudeixen de les pistes de la Molina i de les activitats que supervisen els professors de l’escola.
El Departament de pastoral organitza cada any les jornades de reflexió: a 1r i 2n d’ESO de tres dies i a 3r i 4t d’un dia. Aquestes jornades s’emmarquen dins del projecte educatiu del nostre centre, la ideologia del qual considera tan important treballar l’intel·lecte dels alumnes com que creixin i es formin seguint uns valors que els serviran per configurar la seva personalitat.