Nadales 2018

El dijous 20 de desembre l'alumnat d'infantil i primària van cantar les Nadales davant de tots els pares i mares de l'escola. Va ser un dia molt especial, malgrat els nervis i les emocions ho van fer molt bé!!

Carnestoltes

La setmana del 25 de febrer a l’1 de març va ser molt especial. En primer lloc, perquè el rei Carnestoltes ens va fer arribar unes consignes que vam seguir de dilluns a dijous i que consistien en portar algun complement d’una manera determinada.
En segon lloc, i per acabar la setmana, vam fer una divertida rua de Carnaval pels carrers del voltant de l’escola.
Ens vam disfressar amb vestits fets per nosaltres a l’escola i relacionats amb el món dels dibuixos animats. Amb ells, els nostres padrins lectors i la música vam passar una estona de gresca pels carrers de la Vila que va acabar al pati amb el discurs final del rei i amb més música i ballaruca.
L’any vinent hi tornarem amb noves idees i moltes ganes!

Setmana d'esquí

Ja s’ha acabat la setmana d’esquiada, aquest any alumnes de l'escola hem tornat a anar a La Molina a viure una setmana de convivència, molt esquí i moltes més activitats. Hem pogut gaudir molt de la neu, tant a pistes com als voltants, no us podeu imaginar la sensació tan impressionant que va ser aixecar-se el dimecres i veure per la finestra com nevava... no va parar en tot el dia i el paisatge es va tenyir de blanc! Ha estat una setmana molt divertida i emocionant, i mirant el vídeo que us mostrem a continuació, només penso en una cosa... en la propera esquiada del 2020!

FLL

Els dissabtes 16 i 23 de febrer l’escola va participar a la First Lego League en dues modalitats.
La primera d’elles era Mission Moon adreçada a alumnes de 2n, 3r i 4t de primària, l’objectiu era trobar solucions per realitzar missions a la lluna utilitzant els robots WEDO.
La segona adreçada alumnes del cicle superior de primària i ESO era Into Orbit, l’objectiu era treballar temes relacionats amb l’espai.
Totes dues modalitats comparteixen els mateixos valors: 

Descobriment: Explorem noves idees i habilitats.
Innovació: Utilitzem la nostra creativitat i la nostra persistència per a resoldre problemes. 
Impacte: Apliquem el que aprenem per a millorar el món.
Inclusió: Ens respectem els uns als altres i acceptem les nostres diferències.
Col·laboració: Som més forts quan treballem junts en equip.  
Diversió: Ens ho passem bé i celebrem els nostres resultats!