Academica

 

 

 

BATXILLERAT DUAL AMERICÀ

La nostra escola amb conveni amb Manyanet Les Corts i Academica ofereix la possibilitat de cursar crèdits on line per acreditar el batxillerat dual americà.

Residència Universitària Josep Manyanet

 

 

 

 

La Residència Universitària Josep Manyanet està dirigida per la Congregació religiosa de "Fills de la Sagrada Família" i està oberta a joves universitaris, estudiants de Màsters, professors i qualsevol altra persona relacionada amb l'estudi i investigació

La Residència Universitària Josep Manyanet és un lloc ideal per dur a terme els teus estudis, facilitant un ambient familiar amb la finalitat que et permeti desenvolupar la teva feina intel·lectual i la teva relació interpersonal amb nois i noies de la teva edat.

 

 Per tot això, t'ofereixen  els mitjans necessaris per a desenvolupar amb èxit els teus estudis, disposant d’uns espais d'estudis, de relació, de descans i lúdics en un entorn d'amistat, ajuda, respecte i bona convivència.

 

Més informació: http://www.residencia-manyanet.org/

Fundation Ramon Molinas

 

 

 

 

 

 

La Ramon Molinas Foundation (RMF) té com a finalitat el progrés de les persones i de la societat en els àmbits tecnològic, científic i social.

Té com a objecte ajudar els estudiants i llicenciats amb gran motivació acadèmica però que no tenen els recursos econòmics necessaris per desenvolupar el seu talent.

Fomentar la integració social de les persones i dels col·lectius desfavorits, especialment aquells amb dificultat d'accés a les noves tecnologies.

Les actuacions de la Ramon Molinas Foundation contemplen la promoció, la col·laboració i la participació en iniciatives de caràcter científic, tecnològic i d'acció social. Mitjançant  premis, beques i ajudes contribueix al desenvolupament de programes que coincideixen amb les àrees d'actuació de la Fundació. També preveu la col·laboració en cursos, seminaris, conferències, reunions i altres actes relatius a la investigació científica, la tecnològica i l'acció social.

 

http://www.molinasfoundation.org/

 

 

Manyanet Language School

 

 

Ja fa més de 50 anys que Manyanet Language School  te com a objectiu ajudar a milers d'estudiants en el domini i en l'aprenentatge dels idiomes. Aquests, i especialment l'anglès, són avui dia imprescindibles en qualsevol professió. És per aquest motiu que la Congregació Fills de la Sagrada organitza cursos idiomes.

CURSOS D'ESTIU

Idiomas2017 from RTV Manyanet Les Corts on Vimeo.

 

CALENDARI REUNIONS ESCOLES

 CARTA REUNIONS INFORMATIVES

 

 

Per a més informació consuteu la web:  http://www.idiomas.manyanet.org/

Informació i inscripcions:

DIRECCIÓ CENTRAL:

C/ Travesera de les Corts, 331   08029 - BARCELONA

Tel. 93 322 64 07 - 93 439 67 00

Fax. 93 419 62 64

 
 

Pàgina 1 de 2