4a trobada voluntariat

 

 

 

El passat divendres 10 de febrer vam fer una trobada tots els voluntaris de les diferents escoles Manyanet.

L’escola Manyanet Sant Andreu ens va obrir les portes a tots els voluntaris i entre tots vam passar un dia molt maco i amb molt bon ambient.

Nosaltres, Manyanet Molins de Rei, vam compartir autobús amb l’escola de Vilafranca del Penedès. A la tornada es van formar grupets i es van fer noves amistats.

Només arribar a Sant Andreu,  uns companys d’allà ens esperaven on ens va deixar l’autobús i ens van acompanyar fins a la mateixa escola. A mesura que anàvem arribant els grups de les diferents escoles, el pati es va anar omplint cada cop més.

Quan ja hi érem tots, vam anar al teatre de l’escola i allà entre 2 i 4 voluntaris de cada escola van explicar les activitats que feien tant de voluntariat com de grups de confirmació.

En acabar tots els grups, anàrem a la capella de mateixa escola i vam fer una pregària de mitja hora,  força dinàmica ja que no vam parar de canta!

Al migdia  vam fer un tomb pel barri i finalment vam acabar al centre comercial La Maquinista on ens van deixar temps lliure per dinar i mirar botigues.

A la tarda vam tornar amb l’autobús fins a Molins de Rei i ens vam quedar una estona al pati fins l’hora de plegar. 

Mapa

RSS